Raceteam

Het RAC Raceteam

Riders Against Cancer raceteam. In de vorm van technische begeleiding is MotorCare Brabant als sponsor betrokken bij het Ducati RAC Raceteam.Ze wedijveren niet alleen tijdens de Ducati Club Races met Ducati rijders, maar zijn tijdens maar liefst 7 wedstrijden in binnen- en buitenland actief. Dit is een Cup vol Ducati passie voor amateurs die regelmatig het circuit willen opzoeken. racraceteam1

In dit alles worden ze ondersteund door de deelnemende Ducati dealers. Als monteur is het geweldig om te mogen werken met deze Italiaanse beautys.

Wanneer hiermee ook nog eens het KIKA kinderfonds wordt gesponsord geeft dit dubbel zoveel plezier.

De 3DCup, Dutch Ducati Dealer Cup

Dit is een cup georganiseerd door Ducati dealers en liefhebbers, ‘enkel voor Ducatisti‘. Een serie wedstrijden, laagdrempelig, een open klasse voor alle type Ducati’s en op heel aantrekkelijke circuits in binnen- en buitenland. De wedstrijden worden verreden in weekend tijdens bestaande evenementen; een goede sfeer en organisatie zijn hierdoor verzekerd. De diversiteit in de groep is groot, de saamhorigheid daardoor des te groter. Kijk voor meer informatie op de website van RAC Racing, klik hier.

25% Van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte.
KiKa vraagt voor vernieuwend onderzoek extra steun. Wil je samen met het RAC Raceteam en Motorcare Brabant KiKa steunen, klik dan op de knop.

Back to top