Onderhoud

Onderhouden is behouden!

WAT KAN MOTORCARE VOOR UW MOTOR BETEKENEN?

Onze hoofdbezigheid is onderhoud en reparatie van met name Japanse, Italiaanse en Duitse motoren. De werkplaats is voorzien van de modernste storingsanalyse- en afstel apparatuur. Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat motorrijden leuk, veilig maar vooral betaalbaar blijft. ducatimotordiagnose U kunt bij ons onder andere terecht voor een (grote of kleine) beurt, het vervangen van banden, chiptuning (ECU flashen), motorrevisie, monteren van navigatie, inbouw van alarmsystemen, schadeafhandeling- en reparatie en het oplossen van elektronische storingen.

Onze werkwijze

Wanneer u uw motor bij ons voor onderhoud brengt (of wij de motor bij u ophalen) starten we met een inspectieronde. Dit doen we zodat we een inschatting kunnen maken van de kosten. Hierna nemen we telefonisch contact met u op om de kosten en mogelijkheden te bespreken. Wij vervangen niets zonder overleg, en zijn hier duidelijk en eerlijk in. Samen zorgen we er voor dat uw motorfiets in super conditie komt en blijft.

Het is ook mogelijk om zelf bij de werkzaamheden aanwezig te zijn. U kunt hierbij ook actief mee sleutelen indien u dit wenst. Geef dit tijdens ons gesprek bij ons aan, dan houden wij hier rekening mee.

We nodigen u van harte uit een bezoekje te brengen aan onze zaak voordat u uw trots toewijd aan MotorCare Brabant. Tijdens een kopje koffie geven we u graag meer uitleg, en kunt u de werkplaats eens bekijken. Wij hechten waarde aan een goede band.

Waarom kiezen voor MotorCare Brabant?

Back to top